Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ






ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ  - ΕΔΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΘΗΒΩΝ & ΑΡΚΑΔΙΟΥ 3  –  ΤΗΛ/ΦΑΞ : 210-5900181
         ΘΕΜΑ: «Κοπή πίτας Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και βραβεύσεις».

      Την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας την Κυριακή (27-1-2013) και ώρα 11:30 π.μ στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», πραγματοποίησε ο Όμιλος Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, με πρωτοβουλία του προέδρου κ. Ιωάννη Μαθιουδάκη και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου.    
   Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα, και αναμνηστικό δίπλωμα ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και επίτιμος αρχηγός ΕΛ.ΑΣ κ. Ελευθέριος Οικονόμου,  ο αντιστράτηγος ε.α. κ. Χρήστος Ντζούφρας και η κ. Λίτσα Νιαρχάκου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Δ/νσης Αστ. Πειραιά.
   Με την ευκαιρία της εκδήλωσης δόθηκαν οικονομικές ενισχύσεις ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000 €) ανάλογα με την ιδιαιτερότητα κάθε περίπτωσης.
Στην εκδήλωση μας απονείμαμε τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των νεκρών Αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.  Βασίλειου Κλούρα και Νικολάου Καπαμά καθώς και οικονομική ενίσχυση χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500 €) σε κάθε οικογένεια.
      Σε τέσσερις σοβαρά τραυματισθέντες Αστυνομικούς δόθηκε το ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων  ευρώ (2.500 €) Στάθη Λαζαρίδη, Απόστολο Γιαννούλη, Σταύρο Καραγιάννη, Βασίλειο Λιάκο.
   Σε ορφανά παιδιά Αστυνομικών οικογενειών δόθηκε το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €)
   Βραβεύτηκαν εφτά Αστυνομικοί οι οποίοι επέδειξαν υπερβάλλων ζήλο,  θάρρος και αποφασιστικότητα, στην εκτέλεση του καθήκοντος  και απέσπασαν τα ευμενή σχόλια του κοινού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης υπέρ της Ελληνικής Αστυνομίας.
     Επίσης δόθηκαν είκοσι πέντε (25) τιμητικά διπλώματα με αντίστοιχα χρηματικά βραβεία των εκατό ευρώ (100 €) και αντίστοιχα συλλεκτικά βιβλία, σε μαθητές παιδιά Αστυνομικών, που πέτυχαν σε Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, σε ένδειξη της έμπρακτης συμπαράστασης του Ομίλου, στα μέλη οικογενειών Αστυνομικών της Δ/νσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής όπου και έχει τοπική αρμοδιότητα ο Όμιλος Φίλων Αστυνομίας.                
      Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν, διάφοροι ελληνικοί χοροί, από την χορευτική ομάδα παιδιών Αστυνομικών της Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά.
 Επίσης αναγορευτηκε ομοφωνα απο τον ομιλο φιλων Αστυν. Δυτ. Αττικης σε 
ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ, η κ. Λίσα Νιαρχάκου (τέως αρμόδια Δημοσίων Σχέσεων της Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιώς) και της απονεμηθηκε τιμητικη πλακετα μετα διπλωματος , για την πολυετη προσφορα της στην Αστυνομια και την κοινωνια
      Την εκδήλωση παρουσίασε η κυρία Ευγενία Μανωλίδου.
      Τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής και πρώην πρόεδρος της βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο βουλευτής και πρώην Υφυπουργός κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο βουλευτής και πρώην Υφυπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η βουλευτής κ. Άννα Καραμανλή, ο βουλευτής Ιωάννης Μιχελάκης, ο βουλευτής κ. Βασίλειος Καπερνάρος, ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Νικόλαος Μαγγανάρης, οι οποίοι απένειμαν τα τιμητικά διπλώματα στους αριστούχους μαθητές, ο δήμαρχος Αιγάλεω κ. Χρήστος Καρδαράς, δημοτικοί σύμβουλοι, ο επίτιμος αρχηγός κ. Φώτιος Νασιάκος, ο Δ/ντής Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγος κ. Στέφανος Κοζιράκης, οι ταξίαρχοι κ. κ. Δημήτριος Ζάγκας Δ/ντης Δ/νσης Αστυν. Δυτ. Αττικής,  ο Δ/ντης Δ/νσης Εσωτερικών Υποθέσεων ταξίαρχος κ. Αντώνιος Δουκιαντζάκης, ο Δ/ντης  Δ/νσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Παπαναγιώτου, ο Δ/ντης ΔΙ.ΑΣ. ΔΕΛΤΑ Ταξίαρχος κ. Χρήστος Ανδρουτσόπουλος, ο Υποδ/ντής Δ/νσης Άμεσης Δράσης Αττικής Αστ. Δ/ντής κ. Αναστάσιος Αναστασάκος, ο αναπληρωτής Δ/της Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά Αστ. Δ/ντης κ. Καραγιάννης, η κ. Μαρία Κωνσταντοπούλου της Δ/νσης Δημοσίων σχέσεων του Αρχηγείου, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Αστυν. Ανασκόπηση κ. Κων/νος Κούρος, ο εκπρόσωπος του εθνικού τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Εμμανουήλ Στρατουδάκης και  πολλοί άλλοι αξιωματικοί, αστυνομικοί  και πλήθος κόσμου.

1 σχόλιο: