Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ



ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ
 Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ






Το Σάββατο 9-2-2013 και ώρα  18.00 , η Σχόλη χορού της Δ/νσης

Αστυνομίας Πειραιά  πραγματοποίησε την κοπή της πίτας της ,

στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΑΠ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Δ/ντης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχος κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης , ο Υποδιευθυντής Δ/νσης Αστυν. Δ/ντης κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Αλέξανδρος , ο Πρόεδρος του Ομίλου Φιλων Αστυνομίας  Δυτ. Αττικής κ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Ιωάννης, οι Γ.Γ  και Ταμίας της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά κ.κ ΠΗΓΑΔΙΩΤΗΣ Γεώργιος κα ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ  Γεώργιος αντίστοιχα , οι Πρόεδρος και υπευθ. Δημ. Σχέσεων του Ομιλου Κυριων  Φιλων Αστυνομίας. Πειραια κ.κ ΡΟΥΣΣΟΥ Ολγα και ΠΕΤΡΙΔΗ Μιλτα αντιστοιχα , οι Πρόεδρος, Α Αντιπρόεδρος, και υπευθ. Δημ. Σχέσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Πειραιώς και Νήσων  κ. κ.ΜΠΑΖΑΚΟΣ  Σταύρος, ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης κ ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗ Θεοδώρα αντίστοιχα , η πρώην υπεύθυνη  Δημοσίων  Σχέσεων της Δ/νσης Αστυνομίας  Πειραιά κα ΝΙΑΡΧΑΚΟΥ Λίτσα , ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO  Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ομίλων  συλλόγων UNESCO  για την Ευρώπη και Αμερική  κ ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ Ιωάννης,  πολλοί συνάδελφοι και φίλοι, καθώς και  τα παιδιά της Σχολής με τους γονείς τους .

Την πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος της Ελληνικής  Αστυνομίας Ταξίαρχος π. Ιωάννης ΚΟΚΚΩΝΗΣ , συνεπικουρούμενος από τον ιεροψάλτη κ. ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ Μανώλη .

Στη συνέχεια τα παιδιά της Σχολής , χόρεψαν Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς,  μαγεύοντας το πολυπληθές ακροατήριο, που στο τέλος τα αντάμειψε με το χειροκρότημά του .

Την εκδήλωση παρουσίασε η υπεύθυνη της Σχολής Αστυφύλακας ΖΕΙΜΠΕΚΗ  Μαριάνθη , η οποία απέσπασε κολακευτικά σχόλια από όλους τους προσκεκλημένους .

Την εκδήλωση κάλυψαν  οι εκπρόσωποι του τοπικού τύπου  κ.κ

ΚΑΝΑΤΣΕΛΗΣ Ιωάννης κ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Δημ. (ΦΩΝΗ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ),

ΡΑΙΣΗΣ Φώτιος (ΔΗΜΟΤΗΣ )  κ.α

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον χοροδιδάσκαλο κ. ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ Κων/νο , στην υπεύθυνη της Σχολής κ ΖΕΙΜΠΕΚΗ Μαριάνθη , στους γονείς, αλλά περισσότερο στα παιδιά (όλων των ηλικιών ),για το υψηλών απαιτήσεων θέαμα που παρουσίασαν , καταπλήσσοντας όλους τους προσκεκλημένους , οι οποίοι αποχωρώντας εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους .

Ακολούθησε μικρή δεξίωση .



ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ  ΜΑΝΩΛΗΣ 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου