Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΡΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ









ΚΟΠΗ  ΠΙΤΑΣ  ΟΜΙΛΟΥ  ΚΥΡΙΩΝ  ΦΙΛΩΝ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΠΕΙΡΑΙΑ

Την Δευτέρα 11-2-2013 και ώρα 19.00 , ο Όμιλος Κυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιά πραγματοποίησε την κοπή της πίτας, στην αίθουσα εκδηλώσεων  του Ομίλου. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Δήμαρχος Πειραιά κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Βασίλειος ( επαίνεσε με θερμά λόγια το έργο του  Ομίλου ), ο Δ/ντης οικονομοτεχνικών του Α. Ε .Α Υποστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κων/νος ( ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Ελλ. Αστυνομίας ), ο Δ/της της Άμεσης Δράσης Αττικής 
Ταξίαρχος κ. ΒΕΝΕΤΗΣ Ευάγγελος ,ο Δ/ντης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχος κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης , αντιπροσωπεία της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. ΤΕΤΡΑΔΗ Ιωάννη , ο Α Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Πειραιώς και Νήσων κ. ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης, 
ο Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δ. Αττικής κ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Ιωάννης , αντιπροσωπεία της Ομάδας Διάσωσης Πειραιά του Ελλ. Ερυθρού Σταυρού , η πρ. Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Δ/νσης Αστυν. Πειραιά κ. ΝΙΑΡΧΑΚΟΥ
Λίτσα ,η υπεύθυνη της Σχολής χορού ΔΑΠ  ΖΕΙΜΠΕΚΗ Μαριάνθη,
ο Δ/της της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά Α/ Β  κ. Στ. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ , 
συνάδελφοι στην ενέργεια και αποστρατεία όλων των βαθμών καθώς κ πολλοί φίλοι του Ομίλου από την ευρύτερη περιφέρεια
Η Πρόεδρος του Ομίλου κ. ΡΟΥΣΣΟΥ Όλγα, αφού καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους ,αναφέρθηκε διεξοδικά στα πεπραγμένα του Ομίλου κατά το παρελθόν έτος 2012 .
Την πίτα ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και Φαλήρου , Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. ΝΗΦΩΝ (ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου κ .ΣΕΡΑΦΕΙΜ ), συνεπικουρούμενος από τους :
Δ/ντη της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελλ. Αστυν. Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. ΝΕΚΤΑΡΙΟ , και Αιδεσιμολογιότατο  Πρωτοπρεσβύτερο της Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχο π. ΙΩΑΝΝΗ .
Στη συνέχεια η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Ομίλου ,απένειμαν επαίνους και συμβολικό χρηματικό ποσό σε 33 παιδιά Αστυνομικών , που εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας , επιβραβεύοντας την προσπάθεια τους.
Επίσης δόθηκαν 50 ειδικά αλεξίσφαιρα γιλέκα στην Ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά και  χρηματικό ποσό στην Ομάδα Διάσωσης Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Ακολούθησε δεξίωση.
Αξίζουν συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες στην Πρόεδρο  και τα μέλη του Δ.Σ του Ομίλου , για την διαχρονικά σπουδαία και ανιδιοτελή προσφορά τους στην Αστυνομία και στην κοινωνία γενικότερα .
https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif

ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ   ΜΑΝΩΛΗΣ  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου