Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ



Την 19.00 ώρα της 15-2-2015,  ημέρα Κυριακή, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Τοπικής Διοίκησης Πειραιώς κ' Νήσων Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Σχολής Χορού Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά , στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ/νσης .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Βουλευτής ΝΔ  κ. ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ Κων/νος, ο  Πολιτευτής Πειραιά κ.ΜΑΥΡΕΑΣ Πέτρος , ως εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,
η Πρόεδρος του Β' Διαμερίσματος Πειραιά κ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ευαγγελία , ως εκπρόσωποςτου Δημάρχου Πειραιά κ.ΜΩΡΑΛΗ Γιάννη , ο Αστυν. Δ/ντης κ. ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος, ως εκπρόσωπος του Δ/ντου Αστυνομίας Πειραιά Ταξιάρχου κ. ΤΣΑΡΔΙΝΑΚΗ Κων/νου,ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος ΔΕΑ και Πρόεδρος της Τ.Δ Αθηνών - Αττικής κ.ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης ,η εκπρόσωπος του Ιταλικού Τμήματος ΔΕΑ κ.MANGOLI Roberta,οι εκπρόσωποι της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά κ.κ ΛΑΠΑΤΑΣ Παναγιώτης και ΓεώργιοςΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ , Αντιπρόεδρος και Ταμίας αντίστοιχα, από τον Όμιλο Κυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιά οι κ.κ ΡΟΥΣΣΟΥ Όλγα , ΠΕΤΡΙΔΗ Μίλτα και  ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Σωτηρία, Πρόεδρος, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του Δ.Σ αντίστοιχα , ο Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δυτ.Αττικής κ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Ιωάννης, ο Στρατηγός της ΕΛ-ΑΣ ε.α κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Βασίλειος , η Υποδιοικητής του Τ.Τ Κορυδαλλού Υπαστ. Α' κ ΠΟΛΙΤΟΥ Γεωργία , η πρώην υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχεσεων της ΔΑΠ κ. ΝΙΑΡΧΑΚΟΥ Λίτσα,ο Αναπλ. Γ.Γ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ.ΑΥΓΕΡΗΣ Ευάγγελος , ο κ.ΚΡΗΤΙΚΟΣ Δημήτριος από την εφημερίδα "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ" , ο εκδότης της εφημ. " ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ " κ.
ΧΑΝΔΑΚΑΣ Μιχάλης , ο εκδότης της εφημ. "ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ " κ. ΚΑΝΑΤΣΕΛΗΣ Ιωάννης,ο εκδότης της εφημ. " ΕΓΚΥΡΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ " κ. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ Στυλιανός , ο εκδότης της εφημ. " ΔΗΜΟΤΗΣ , κ.ΡΑ'Ι'ΣΗΣ Φώτιος , ο εκδότης της εφημερίδας  PRESS ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ , κ .ΡΟΥΦΗΚΤΟΣ Γεώργιος , σύσσωμο το Δ.Σ της Τοπικής μας Διοικησης με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. ΜΠΑΖΑΚΟ Σταύρο , πολλοί συνάδελφοι , φίλοι της Ένωσής μας , καθώς και τα παιδιά της Σχολής Χορού με τους γονείς τους .

Ευχές απέστειλε ο Αναπλ.Υπουργός Ναυτιλίας κ. ΔΡΙΤΣΑΣ Θεόδωρος .
Την πίτα ευλόγησε ο Προιστάμενος του Καθεδρικού Ι.Ν Αγίας Τριάδος Πειραιά, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. ΔΑΝΙΗΛ , ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ ΣΕΡΑΦΕΙΜ , συνεπικουρούμενος από τον Ιεροψάλτη και Α' Αντιπρόεδρο της Τοπικής μας Διοίκησης κ.ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ Μανώλη .Την εκδήλωση παρουσίασε η Υπαστυνόμος κ. ΒΙΔΑΚΗ Μαρία , υπεύθυνη της Σχολής Χορου.Τα παιδιά όλων των ηλικιών,  χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς της Χίου, Κυθήρων και Σαλα-
μίνας , καταπλήσσοντας όλους τους παρευρεθέντες , οι οποίοι τα αντάμειψαν με το ζεστό τους χειροκρότημα .
Ο Πρόεδρος της Τοπικής μας Διοίκησης , κ. ΜΠΑΖΑΚΟΣ Σταύρος, στον σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ των άλλων τόνισε , ότι οι Αστυνομικοί που συμμετέχουν στην Ένωσή μας , προσφέ-
ρουν κάθε μορφής βοήθεια , τόσον στους συναδέλφους Αστυνομικούς , όσον και στους πολίτες,χωρίς καμμία διάκριση ,παράλληλα με την άσκηση των υπηρεσιακών καθηκόντων τους .
Τελειώνοντας , ο Πρόεδρος ανέφερε , οτι οι αστυνομικοί κρατούν ψηλά την σημαία των ηθικών αξιών, και ότι οι πολίτες μπορούν να συνεχίσουν να μας εμπιστεύονται και να νοιώθουν ασφαλείς .

Η Τοπική μας Διοίκηση συγχαίρει , τον χοροδιδάσκαλο κ.ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ Κων/νο , την υπεύθυνητης Σχολής κ. ΒΙΔΑΚΗ Μαρία , τους γονείς , αλλά κυρίως τά παιδιά , όλων των ηλικιών , για το υψηλών απαιτήσεων θέαμα που παρουσίασαν , και εύχεται να συνεχιστεί η όμορφη ελπιδοφόρα και δημιουργική αυτή προσπάθεια .
Ακολούθησε δεξίωση .

       Για  το  Δ. Σ       
                     
ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ   ΜΑΝΩΛΗΣ 
Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΜΑΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Τοπική Διοίκηση Πειραιώς  και Νήσων Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και η Σχολή Χορού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιώς, σας προσκαλούν στην κοπή της Βασιλόπιττας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιώς, Ηρ. Πολυτεχνείου 37, 7ος όροφος. Τηλ. 210 4178670

Θα ακολουθήσει χορευτικό πρόγραμμα και μικρή δεξίωση